Portfolio

Hierbij een korte impressie van club boekingen waar ik heb gedraaid.

Sinds de opening van De Bierfabriek Almere op 10 april 2017 draai ik 2 a 3 keer per maand bij De Bierfabriek Almere.

Links zie je de DJ planning bij De Bierfabriek Almere voor de maand september.

Terwijl de gasten nog aan het eten zijn, begin ik al met het draaien van muziek. Iedere DJ die draait bij De Bierfabriek heeft zijn/haar eigen genre.

Rond 22:30 uur worden er een aantal tafels en stoelen aan de kant geschoven, zodat het feest kan losbarsten. Vanaf het moment dat mensen gaan dansen kijk ik goed welke genre in de smaak valt. Op basis van deze reacties draai ik de muziek.

 

 

Tijdens de periode dat ik voor boekingen draai heb ik ook bij een aantal schoolfeesten gedraaid. Denk hierbij aan: OSG Echnaton, OVC en ROC Almere Poort.

Op de flyer hiernaast is de ‘Prom Party event’ van het ROC Almere Poort te zien.

Het draaien op schoolfeesten vind ik erg leuk, omdat ik zelf uitkeek naar schoolfeesten als student . Daarnaast is er op een schoolfeest paar honderd man aanwezig.

Op een schoolfeest komen voornamelijk jonge studenten die meerdere genres leuk vinden. Vooral de Nederlandse hiphop/rap valt goed in de smaak. Tijdens het draaien van dit genre op schoolfeesten vind ik de reactie van het publiek enorm gaaf.

 

 

Op de flyer hiernaast is te zien dat ik ook heb gedraaid bij Cafe 1e Rang in Almere Stad. Cafe 1e Rang is een discotheek in Almere Stad.

Sinds augustus 2017 heb ik meerdere malen gedraaid bij Cafe 1e Rang. Tijdens het feest, dat wordt aangegeven op de hiernaast aangegeven flyer, draaide ik vooral de muziek die Akaas leuk vindt. Het was namelijk zijn BDAY BASH.

Andere boekingen bij Cafe 1e Rang waren soms een ‘normale’ vrijdag. Op deze vrijdag was er geen georganiseerd evenement. En andere boekingen waren georganiseerde feesten.

Voor mij als persoon is het altijd een doel geweest om in een discotheek te draaien en van daaruit door te kunnen groeien. Ik ben Cafe 1e Rang dankbaar dat ze mij deze kans geven.

 

 

Vanaf oktober 2017 heb ik meerdere malen gedraaid bij Club Rex in Hilversum.

Op de flyer rechts is het feest ‘Poppin’ te zien.

Het draaien in Club Rex vind ik erg leuk, omdat het publiek ongeveer van mijn leeftijd is. Daarnaast is de sfeer in Hilversum erg leuk, de muziek wordt gewaardeerd en de locatie van de discotheek is top. Hierdoor is het altijd lekker druk tijdens het draaien.